Lunchconcept

Opdrachtgever

Zuiver Joure

Uitvoering

Friesland College, Hotelschool

Doel

Het duurzame concept beter toegankelijk maken voor een breder publiek. Met name voor de

doordeweeks dagen voor lunch. Concreet: Voorstel voor lunchconcept welke aansluit bij het dinerconcept.

Context

40 studenten hebben in 8 teams gewerkt aan deze challenge.

Eindresultaat was een pitch voor de ondernemers.

Ondernemers hebben een top 3

gemaakt van beste ideeën.

Eindproduct

Pitches met voorstellen voor een nieuw lunchconcept. Het winnende team heeft een

lunchbox ontwikkeld / bedacht.

Feedback opdrachtgever

Positief, prettige samenwerking, goed en bruikbaar eindresultaat welke ze verder gaan uitwerken.

Feedback student & begeleider

Student: Leerzaam, prettig om iets met een echte ondernemer te doen, geoefend

met onderzoek vaardigheden, pitchen, concept denken.

Begeleider Alex Vleer: Prima, duidelijke afspraken met ondernemer, mooi en

bruikbaar resultaat.